Το Chatbot του Institute of Life, από την Memorandum

Το Chatbot του Institute of Life, από την Memorandum

Το Institute of Life είναι μία από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Η Μονάδα ξεχωρίζει για τον τεχνολογικό εξοπλισμό της αλλά και για την υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων που την πλαισιώνουν. Είναι δημιούργημα ομάδας ιατρών που ανέλαβαν τη λειτουργία και τη διαχείρισή της, με στόχο να παρέχουν ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο στα υπογόνιμα ζευγάρια από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμα ομάδα του Institute of Life του Ομίλου ΙΑΣΩ, εμπιστεύτηκε την ανάπτυξη του Chatbot του οργανισμού, στην ομάδα μας. 

Δημιουργώντας μαζί την ανάλυση περιεχομένου που εξυπηρετεί καλύτερα τον οργανισμό, αναπτύξαμε ένα Chatbot που όχι μόνο εξυπηρετεί 24/7 τους ενδιαφερόμενους χρήστες αλλά τους κατευθύνει στον ανάλογο ιατρό για να διερευνήσουν μαζί του όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την επιθυμία τους.

Η υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας μας σε συνδιασμό με την ανάγκη που θέλησε να καλύψει το Institute of Life με την χρήση ενός Chatbot, οδηγούν σε καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη, σε σωστή κατανομή ανά ιατρό και συνολικά σε μια εύκολη και ανθρώπινη πρώτη επαφή του χρήστη με ένα κέντρο που “θα του φέρει ζωή”!