Ο Δρ. Παναγιώτης Ψαθάς “προσλαμβάνει” την Δάφνη και εισάγει την επικοινωνία του Ιατρείου του στην νέα εποχή!

Ο Δρ. Παναγιώτης Ψαθάς “προσλαμβάνει” την Δάφνη και εισάγει την επικοινωνία του Ιατρείου του στην νέα εποχή!

Ο Δρ. Παναγιώτης Ψαθάς είναι Mαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος, με εξειδίκευση στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Ένας επιστήμονας που επέλεξε μια τόσο πρωτοποριακή κατηγορία της Ιατρικής, αυτή της Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, αυτόματα οδηγεί κάποιον στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που κοιτάει πάντα το μέλλον και που είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν μια νέα πρακτική. Και είναι ακριβώς έτσι!

Εμπλούτισε λοιπόν την ομάδα του με την «Δάφνη», ένα custom made chatbot, στο οποίο έχουμε προσδώσει ανθρώπινη υπόσταση και το οποίο ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, αδιάλειπτα. Βασίζεται σε κανόνες τεχνητής νοημοσύνης, με την οποία αλληλοεπιδρά ο χρήστης, μέσω μιας συνομιλίας. Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν μπορούν να κάνουν τις ερωτήσεις τους, να πληροφορηθούν για διάφορα ιατρικά ζητήματα που τους ενδιαφέρουν ή να ζητήσουν ραντεβού με τον γιατρό μέσω της Δάφνης!

Η Δάφνη μας εξυπηρετεί στο website του Ιατρού www.psathas.gr ή στην σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/PanayiotisPsathas/. Τα στατιστικά χρήσης της Δάφνης μας δείχνουν ότι η επιλογή του ήταν η σωστή! 

Πρωτοπορία όχι μόνο στις Ιατρικές τεχνικές και στις τεχνικές επικοινωνίας!