Η συνεργασία του Athens Beverly Hills Medical Group & της “Δάφνης” είναι γεγονός!

Η συνεργασία του Athens Beverly Hills Medical Group & της “Δάφνης” είναι γεγονός!

Το Athens Beverly Hills Medical Group είναι ένα Ιατρικό Κέντρο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο εξειδικεύεται στην Πλαστική Χειρουργική, τη Δερματολογία και την Ευεξία. Το κέντρο συνδυάζει κορυφαίους ιατρούς και τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.

Στο Αthens Βeverly Ηills Medical Group πιστεύουν ότι οι άνθρωποί που απαρτίζουν την ομάδα είναι η δύναμή του Κέντρου. Τα εξειδικευμένα στελέχη βρίσκονται πάντα στη διάθεσή του πελάτη για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του. Ταυτόχρονα, πιστεύουν πως η τεχνολογία θα πρέπει να υπηρετεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό τον άνθρωπο και για αυτό, επέλεξαν να εφαρμόσουν την χρήση του Chatbot «Δάφνη», στην ιστοσελίδα αλλά και στην σελίδα του οργανισμού στο facebook.

Πλέον, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να λαμβάνει τις πληροφορίες που επιθυμεί μέσω της «Δάφνης». Σε 24ώρη βάση, 365 ημέρες τον χρόνο και σε απεριόριστη ταυτόχρονη εξυπηρέτηση χρηστών, η «Δάφνη» απαντάει για θέματα Δερματολογίας, Πλαστικής χειρουργικής, Laser αλλά και συγκεκριμένες Παθήσεις και Θεραπείες τους. Η επικοινωνία είναι άμεση, αδιάλειπτη και πλήρης. Ο χρήστης μπορεί εφόσον το επιθυμεί να δώσει τα στοιχεία του για περαιτέρω επικοινωνία με το Κέντρο.

Η εξυπηρέτηση αλλάζει επίπεδο με την «Δάφνη» να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα από τα καλύτερα και πιο πρωτοποριακά Ιατρικά Κέντρα των Αθηνών.