Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς επιλέγει την “Δάφνη” και προσφέρει στους επισκέπτες του ανώτατης ποιότητας εξυπηρέτηση!

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς επιλέγει την “Δάφνη” και προσφέρει στους επισκέπτες του ανώτατης ποιότητας εξυπηρέτηση!

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, είναι ένας διακεκριμένος μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενδοσκοπικός χειρουργός αναπαραγωγής και Πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Μητέρα. Ταυτόχρονα, έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση με συμμετοχή στην Ομάδα Αιγαίου και την παροχή ιατρικής και υποστηρικτικής βοήθειας στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, αλλά και με την  ίδρυση, το 2015, της HOPEgenesis, στόχος της οποίας είναι η ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας της Ελλάδος.

Ένα τόσο ανήσυχο πνεύμα, δεν θα μπορούσε να μην αναζητήσει καινοτόμες και ταυτόχρονα ποιοτικές μεθόδους εξυπηρέτησης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και της σελίδας του στο Facebook.

Ο ίδιος και η άρτια καταρτισμένη ομάδα του σε συνεργασία με την ομάδα της Memorandum “εκπαίδευσαν” τη “Δάφνη” με όλες τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει για να μπορεί να εξυπηρετεί άριστα τους επισκέπτες, σε όποια ερώτηση ή απορία και αν της θέσουν. Έχοντας κατηγοριοποιήσει τη θεματολογία, ο χρήστης διευκολύνεται για να λάβει τις απαντήσεις που ζητά, εύκολα και γρήγορα. 

Το γνωσιακό επίπεδο της “Δάφνης” είναι υψηλό και αφορά σε θέματα ιατρικής. Μπορεί να εξυπηρετήσει άπειρο αριθμό χρηστών ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, αδιάλειπτα. Επίσης, βοηθάει τον χρήστη για να κλείσει ένα ραντεβού με τον ιατρό, εφόσον το επιθυμεί.

Μπορείτε να γνωρίσετε τη “Δάφνη” στο website του Ιατρού www.drchandakas.gr και στην σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/drchandakas/