chatbot solutions

chatbot solutions
basic executive advanced chatbot

Ενώ εσείς απολαμβάνετε τον προσωπικό σας χρόνο, το chatbot της επιχείρησης σας θα δουλεύει αδιάκοπα και σκληρά, μετατρέποντας δυνητικούς πελάτες σε πραγματικούς.

Τα chatbots είναι λογισμικά που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες, μιμούμενα όσο το δυνατόν καλύτερα τον ανθρώπινο γραπτό και προφορικό λόγο. Είναι ένα software που απαντά στις ερωτήσεις μας αυτοματοποιημένα.

Tα chatbots εξασφαλίζουν την αμφίδρομη διάδραση μίας εταιρείας με τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία εφαρμογή που προσφέρει πιο άμεση και πιο γρήγορη επικοινωνία με το κοινό.

Μέσω των chatbots μπορείτε να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες και τις ανάγκες τους. Αναλύοντας, λοιπόν, τα δεδομένα που θα καταγράψετε έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες σας, να βελτιώσετε τα προϊόντα και, τελικά, να βελτιστοποιήσετε τη σελίδα σας, υπολογίζοντας τις ελλείψεις που σας επισημαίνουν άμεσα ή έμμεσα οι πελάτες σας.

Κατασκευάζουμε τη λύση που σας ταιριάζει, από την αρχή και ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η έμπειρη ομάδα μας που απασχολείται για την δημιουργία των chatbot, μπορεί να προσφέρει:
Συμβουλευτική για την επίτευξη βέλτιστων ροών
Στρατηγική κατηγοριοποίησης χρηστών
Copywriting με βάση τις οδηγίες του πελάτη
Ανάλυση των υπαρχουσών υπηρεσιών του πελάτη, τον σχεδιασμό, την πρόταση και την πλήρη εφαρμογή νέων δυνατοτήτων
Έμπειρη και ευέλικτη ομάδα, έτοιμη για συνεργασία με οποιοδήποτε μέρος ενός οργανισμού

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας όπου και αν βρίσκονται χρησιμοποιώντας ένα ήδη ευρέως διαδεδομένο κανάλι επικοινωνίας, το messenger, είναι πιο εύκολο και γρήγορο να προσεγγίσουμε περισσότερους χρήστες. Οι ίδιοι είναι ήδη εξοικειωμένοι και δεν χρειάζεται να κατεβάσουν επιπλέον εφαρμογές. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε τη δυνατότητα που μας δίνει για συνεχή διάδραση, ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αυτής σε σχέση με άλλα κανάλια και έναν απρόσκοπτο τρόπο να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με φίλους.

Διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία προσαρμοσμένα στην κάθε επιχείρηση. Η πλατφόρμα του chatbot έχει κατασκευαστεί από την ομάδα μας, ως λύση end-to-end, με δυνατότητα προσθήκης οποιουδήποτε προσαρμοσμένου στοιχείου και σύνδεσης σε οποιοδήποτε τρίτο API, με βάση τις προδιαγραφές του Chatbot, τον πίνακα διαχείρισης και τον πίνακα ανάλυσης δεδομένων του.

Υπηρεσίες Chatbot

Basic Chatbot

Εύκολη επικοινωνία με τον πελάτη, μέσω βασικών Ερωτήσεων και Απαντήσεων που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα εξυπηρέτησης του και συνεπώς προωθώντας λιγότερα μηνύματα προς τον υπάλληλο εξυπηρέτησης.

Η αλληλεπίδραση βασίζεται στην εύκολη και φιλική συλλογή πληροφοριών για ταχύτερη διερεύνηση του ζητήματος ενός χρήστη.

Executive Chatbot

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας με εκτενέστερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση τους.

Προσφέρετέ τους μια γρήγορη, δωρεάν και φιλική υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις προτιμήσεις τους, ώστε να μπορείτε να τους προωθήσετε σχετικό περιεχόμενο και εν τέλει να εξυπηρετηθούν χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσουν ξανά ή με υπάλληλο εξυπηρέτησης.

Advanced Chatbot

Δώστε στους πελάτες σας τον προσωπικό τους βοηθό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εξυπηρέτηση τους.

Δημιουργήστε ή επεκτείνετε το σύστημα αφοσίωσής σας, εστιάστε σε υπηρεσίες πολλαπλών πωλήσεων με ένα φιλικό σύστημα και αυτοματοποιήστε τα πιο κοινά αιτήματα και διαδικασίες.

Προσφέρετε στον πελάτη σας μια μοναδική εμπειρία, βασισμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με ολιστική εξυπηρέτηση.

Τομείς Αγοράς

λιανικό εμπόριο
λιανικό εμπόριο
τράπεζες
τράπεζες
gambling
gambling
μεγάλοι οργανισμοί
μεγάλοι οργανισμοί
δημόσιος τομέας
δημόσιος τομέας
ξενοδοχειακά
ξενοδοχειακά
χονδρεμπόριο
χονδρεμπόριο

"Ποτέ δεν είναι απλά "χτίζεις ένα bot", όσο ότι ξεκινάς μια "στρατηγική συνομιλίας"- αυτή που εξελίσσεται συνεχώς και βελτιστοποιείται βάσει του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλοεπιδρούν πραγματικά με αυτό."