επαυξημένη πραγματικότητα

εφαρμογές AR
εκθέσεις μουσεία in-store marketing

Η τεχνολογία του Augmented Reality, μας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέτουμε τρισδιάστατα στοιχεία και περιεχόμενο στον φυσικό κόσμο, μέσω μιας συσκευής. Με αυτήν την τεχνολογία μπορούμε να εξηγήσουμε τμήματα αντικειμένων που περιέχουν πολλές πληροφορίες, να δημιουργήσουμε μίνι-παιχνίδια ή ακόμα και να περιηγηθεί ο επισκέπτης μας στο ταξίδι που έχουμε δημιουργήσει για εκείνον.

Υπηρεσίες Επαυξημένης Πραγματικότητας

Διαδραστική έκθεση
με σκοπό

Στόχος μας δεν είναι να μοιραζόμαστε απλώς το περιεχόμενο μιας έκθεσης. Με βάση τη διαδραστικότητα και το gamification, θέλουμε να πούμε την ιστορία σας, μέσω καινοτόμων εκθεμάτων.

Δημιουργούμε για εσάς ένα ψηφιακό σας ταξίδι με βάση το κοινό-στόχο σας και την αφήγηση του περιεχομένου σας.

Πλήρως προσαρμόσιμο

Δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τους στόχους σας στους τεχνολογικούς περιορισμούς. Συνεργαζόμαστε για να αναλύσουμε τους στόχους σας και δημιουργούμε οποιαδήποτε λύση απαιτείται.

Διαδραστική εμπειρία
παιχνιδιού

Το βασικό σημείο για τις σύγχρονες εκθέσεις είναι να δημιουργήσουμε για εσάς μια διαδραστική εμπειρία. Η αίσθηση της αφήγησης ή της αίσθησης του παιχνιδιού, είναι ιδανική για να επισημάνουμε τα πιο σημαντικά μέρη του περιεχομένου σας.

Βίντεο & Προβολές

Μια εντυπωσιακή προβολή, μπορεί να προσελκύσει τους επισκέπτες σας και να διηγηθεί αποτελεσματικά τις ιστορίες σας. Αυτές οι προβολές μπορεί να διαφέρουν από απλά βίντεο που έχουν δημιουργηθεί έξυπνα για να επισημάνουν τα σωστά σημεία, έως πολύπλοκες προβολές που καλύπτουν ολόκληρο το πάτωμα ή να αντιδρούν στην κίνηση των επισκεπτών.

Υλοποίηση σχεδίου

Η οικοδόμηση μιας σύγχρονης έκθεσης μπορεί να είναι δύσκολη, αφού πρέπει να αποφασίσουμε για τις τεχνολογίες, το υλικό, τον χώρο και τη συνεργασία με τους δημιουργούς περιεχομένου. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε μέρος της διαδικασίας, για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τομείς Αγοράς

μουσεία
μουσεία
λιανικό εμπόριο
λιανικό εμπόριο
δημόσιος τομέας
δημόσιος τομέας
marketing
marketing